Tänään voi vihdoin sanoa, että nyt on pieni hengähdystauko työkiireestä, joten tässä melko tuore onnittelukortti. Katsotaan, josko jotain uutta alkaa stressin lievittyessä syntyä...

Ensimmäisenä nimipäivänä nimipäiväkorttia taitavat arvostaa enemmän vanhemmat kuin kortin saaja. Miksipä ei kuitenkin muistaisi, ajattelin toissaviikolla. Onhan vanhemmilla varmaan tuoreessa muistissa tuo tärkeä valinta perheen uudelle tulokkaalle.

Tuntui hyvältä idealta kirjoittaa itse nimen taustoista, vaikka onhan nimistä kertovia kortteja kaupat pullollaan.  Ihan tällaista korttia tuskin kuitenkaan löytyy. :)

nimpparikortti%20lapselle-normal.jpg

Sadunomainen tunnelta tuli itsestään, ja tekstipitoiseen ympyrään oli kiva yhdistää kiiltokuva, jossa tarinankerronta on silminnähden vauhdissa. :)

Alla olevien valkoisten kukkasten värjääminen houkutti, mutta kortti alkoi kaivata lisää raikkautta. Mieleeni juolahtikin käyttää kimalleliimaa (läpikuultavaa mutta turkoosiin vivahtavaa) kukkiin. Se tuo aika hyvin muotoa esiin, luonnossa enemmän kuin kuvissa.

nimpparikortin%20ykskohta-normal.jpg