Maanantai harmaine pilvineen ei kyllä vaikuttanut tänään innostavalta, varsinkaan juuri työnhakua aloittaessani.

Sadepilville tuli kuitenkin komeat hopeareunukset, kun luin iltapäivällä voittaneeni Emmon arvonnasta todella upean palkinnon! Odotan innolla, että pääsen testaamaan suihkeita ja kaikkia muita juttuja, joita kuvassa vilahti. :)

Laitetaanpa sitten tällekin julkaisulle väriä - Art Journalistani. Sitä en olekaan vielä esitellyt täällä suomenkielisessä blogissani. Hitaasti etenevä projekti saanee potkua palkinnosta. ;)

sivu1%20small-normal.jpg

Kultaisen mustetyynyn tuoma hohto ei kuvassa erotu kovin hyvin. Olen aika vähän käyttänyt kiiltäviä pintoja, mutta nyt uuden vuoden aaton vilkas meno oli aiheenani, siihenhän kiilto kuuluu. Jostainhan tällainen itselleen uusi projekti pitää aloittaa. Yritin myös saada gesson ja gel mediumin seoksella aikaan kohoavaa pintastruktuuria. (Emmon kurssilta nappasin idean.) Jos ihmettelet, on tuo ylempi karamellipaperi on käherretty kuumailmapuhaltimella. Ajattelin, että tuolla voisi symboloida vuoden vaihtumista, kun vanhan ja ryppyisen paperin alta kuultaa uusi vuosi. Tässä työvaiheessa meillä tuoksui kovasti kirsikoille! ;)

sivu1%20detalji-normal.jpg

Seuraavalla sivulla syvennyin omiin mietiskelyihin hyvän elämän edellytyksistä.

Art%20Journal%20sivu%202%20small-normal.

Tässä kokeilin kuvioleikkurilla napsuteltujen kuvioiden lisäämistä. Kiinnitys tapahtui kurssilta poimimani vinkin mukaisesti gel mediumilla. Väritin pinnan vesiohenteisella akryylillä, ja osin hankasin värin pois. Kuvioiden reunoja olen korostanut geelikynällä.

sivu2%20detalji-normal.jpg

Kolmas sivu on kesken, ja en ole suunnitellut sitä vielä mitenkään. Aloitin sen mielijohteesta vesiväreillä. Väripisaroiden kuivuttua olen maalannut koko pinnan ohuella valkoisella akryylivärillä, jolloin pisarat alkoivat levitä. Efekti on minusta mielenkiintoinen!

sivu%203%20raakile-normal.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa itse kullekin! Toivotaan, että kevätaurinko näyttäytyy. :)