Vaihdoimme Sannan kanssa atc-kortit aiheilla vintage, keiju, jäljet, leimakuvat ja kiiltokuvat. 
Jokaisesta aiheesta teimme kaksi korttia. :) Oli tosi kivaa, kun oli monta aihetta! Tapani mukaan nyhersin jokaista korttia erikseen, mutta ilmeisesti olen jo jotain oppinut, kun niitä valmistui yllättävää tahtia. Ehkä myös aiempi askartelukirjojen selailu antoi inspiraatiota, vaikken ihan suoraan mitään ideaa jaksanutkaan soveltaa. Kirjoissa on hyviä juttuja jotka näyttävät kanssa kivoilta, mutta omat kortit muuttuu tehdessä kuitenkin ihan omannäköisikseen, niille tulee ikään kuin oma "luonne".


Vintagekorttien nimiksi tulivat "muistoja" ja "matkamuistoja".
   


Keijut ovat vain keijuja :) Vasemmanpuoleisella on vapaita kavereita, voisin laittaa niistäkin kuvat, jospa niillekin löytyisi kodit.
   


Leimakuvien tekoon käytin muinoin tiimarista ostamaani krokotiilileimasinta. Kortit ovat nimeltään "Ops!" ja "krokotiilin kyyneleitä".
 


Kiiltokuvakorteista tuli yllättävän hempeitä, johtuneeko hyvistä säistä...? :)

Vasemmanpuoleiseen löytyi vesiväreillä värjäämäni akvarellipaperi taustaksi. Tuollaisia yllättävän upeita efektejä saa ripottelemalla suolaa, mielellään isokiteistä, kostean värin päälle. (Suola imee väriä itseensä.) Värin annetaan kuivua, jonka jälkeen rapsutetaan suola varovasti irti paperista. Vóila!Jäljet-aiheisissa korteissa oli miettimistä, ja toisesta tulikin minikokoinen lautapeli mietinnän seuraksena. Siinä -tai no enpäs kerrokaan enempää, katsokaa itse! :)