Voe mahoton miten on tullut törmättyä askartelutarjouksiin viime kuussa! Uutta tarviketta on löytynyt puolin hinnoin, eikä ole tarvinnut mennä pitkälle. Seurauksena olen höyrähtänyt tavallista isompiin hankintoihin. :-p

Alkusysäyksen taisi antaa paikallisen Prisman askarteluosaston (poisto?)ale. Lapsillehan se osasto taisi olla tarkoitettu, mutta ihan päädyssä leukani loksahti auki. Fiskarsin laitteita puoleen hintaan! Kaikkina näinä vuosina olen kuolannut Fiskarsin laitteita, mutta ei tällainen penninvenyttäjä kehtaa sijoittaa yli kahtakymppiä yhteen laitteeseen, oli se mimmoinen hilavitkutin tahansa. ;) Noh, nyt näytti onni kääntyvän, ja poimin tämmöisen ikkunalävistäjän mukaani:

 


Pari viikkoa myöhemmin Tiimari mainosti isoa askartelualea. Harmi kyllä houkutuksia piti etsiä kaksi käsin, ja koriin eksyi vain kirjaintarroja ja nauharullat:

 


Kun iso ale olikin petkuhuiputusta, lähdin tarkistamaan vielä toisesta kaupungista tilanteen. Siellä ei ollut mitään uutta, mutta onneksi (?) eksyin nurkan taakse Suomalaiseen. Siellä oli extra-alennukset päällä, ja poimin paksuja paperipaketteja matkaan...

Parhaan löydön tittelistä kilpailee edelleen "puuhapussi". :D Ihan kassan vieressä oli korillinen pusseja, joiden alehinta oli 8 erkkiä, ja nappasin viimeisen lävistäjiä ja leimasimia sisältäneen aarrepussukan. (Oli siinä muutakin sekalaista, mutta tyytyväisin olen näihin ensimmäisiin omistamiini kuviolävistäjiin:)

Näin jälkikäteen melkein hävettää tämä tuhlailu, mutta kyllähän tässä tuli säästöäkin normaaleihin hintoihin verrattuna. Ja nyt on monta hyvää syytä paneutua uudella ilolla askarteluun. :) Niin että oikeastaan jäin plussan puolelle!