Onpas vuodatus taas jotenkin sekava, laittaa julkaisuajaksi tai/ja ajankohdaksi vähän omiaan! No onneksi huomasin korjata samantien. Ehkä se siitä taas...

Nyt oli muutenkin vaikea valita, mihin kategoriaan tämä viesti kuuluisi, valitsisin mielelläni useamman, jos se vain olisi mahdollista... Menköön nyt määrällisesti laskien atc-korttien mukaiseen kategoriaan... EDIT 2011: nyt kun tämä on mahdollista, helpotan hakuja lisäämällä kategorioita jälkikäteen.

Tosiaan, aiheena ei nyt ole vuodatus, kumminkaan päin tulkittuna, vaan kaksi mukavaa vaihtoa. :-) Jipen kanssa vaihdoimme juttuja kahdesti viime kuun puolella, ja kummassakin vaihdossa sisältö oli aivan erilainen, mikä oli virkistävää.

Aivan alkuun vaihdoimme 8 ATC-korttia.
Tässä hedelmä-aiheella 4 kpl Jipen kortteja, eivätkös olekin piristävän värikkäitä:

Muut neljä ovat aiheilla sydän (2 kpl), värikäs ja enkeli. Sydänkortit ovat suosikkejani näistä Jipen korteista:

Tällaiset kortit lähetin Jipelle, aiheet ovat ylhäältä alas: hedelmät 4kpl, sydämet 2 kpl, värikäs 1 kpl ja enkeli 1 kpl.

  

  

 

Toisessa vaihdossa omistajia vaihtoivat taas match box, maze book ja neljä PSI-korttia.
Jipeltä sain todella kauniisti yhteen sopivat match boxin ja maze bookin:

Ja PSI-kortit Jipeltä, aiheena perhe:

Maze book oli ensimmäinen tekemäni, mutta ei varmasti jää viimeiseksi! :-) Taidan laittaa sen sisäsivut erillisenä julkaisuna tänne blogiin, tähän samaan en viitsi niin paljoa sisältöä laittaa. Tässä etukansi nauha kiinni:

Match boxin tein pehmoinen-aiheella, ja PSI-korttien aiheenani oli luonto.