Tänään on ollut ihanan aurinkoista... Olen katsellut kaunista ruskaa viime viikosta, odottaen sopivaa hetkeä/säätä lähteä valokuvaamaan luonnon helmaan. Tänään sitten tuli käytyä pyörälenkillä töiden jälkeen, ja samalla kuvattua. Pitänee nyt tulevina vapaapäivinä käydä jo päivällä, kun aurinko alkaa laskea niin kovin aikaisin. Huomasin Ilmatieteen laitoksen sivuilta, että päivän pituus lyhenee viidellä minuutilla joka päivä! :-( Pöh...



Tämä syksy tuntuu paljon joka tapauksessa valoisammalta ja värikkäämmältä kuin mennyt kesä. Uskoisin, että kesän teki harmaaksi juurikin tuo sairastuminen, josta olen saanut viime viikkoina lisätietoa. Tutkimuksissa on katsottu useita veriarvoja, ja kilpirauhanenkin tutkittiin ultran avulla. Tuloksista pääteltiin, että kilpirauhaseni on tulehtunut jo alkuvuodesta, mistä on seurannut liikatoiminnan jakso. Nyt tulehdus on mennyt ohi, ja arvot ovat hitaasti itsekseen korjaantumassa. Mukavaa kerrankin kuulla, ettei tarvitse lääkkeitä! Toivottavasti elimistöni saa korjattua tilanteen ilman, että toiminta heilahtaa vastakkaiseen suuntaan, eli vajaatoiminnalle. Mahdollista sekin, kuulemma.

Kyselin varuiksi lääkäriltä kaikkea, kuten voiko luovuttaa verta, ja kuinka raskasta liikuntaa saa harrastaa. Kaikki on kuulemma sallittua. :-) Ainoa huono puoli on, että lihaskunto on vielä heikko. Tämänpäiväinenkin pyörälenkki sai kädet tärisemään epämiellyttävästi.



Blogiasiaa! Roskapostiksi lukeutuvia kommentteja ei ole muuten tullut juuri ollenkaan! Tämähän tarkoittaa, että voin jättää hankalaksi muuttuneen sanatunnistuksen pois huoletta. :-)