Innostus askarteluun ja muuhun on viime kuut piileskellyt, mutta en toki valita, sillä tekemistä on riittänyt senkin edestä, ja työllistyminenkin on toki vain plussaa.

Nyt on kuitenkin hieman blogattavaa, sillä inspiraatio puri. Näin kuukausi sitten jonkin tavaratalon sisustuspuolella ihania tyynynpäällisiä, ilmeisesti ne olivat sisustuskäyttöön. Itse olisin käyttänyt mielelläni niitä ihan vuodevaatteina. Muistinpa siinä, että minullahan on kaapissa edelleen kangasvärejä. Ostin lopulta vain kaksi tavallista harmaata tyynynpäällistä, itse tuunattaviksi.

Äskettäin sain maalattua ensimmäisen koeversion yksittäiselle mustalle jättikokoiselle tyynynpäälliselle. Täytyy sanoa, että tämä syntyi täysin irroittelemalla, ja seuraavia varten teen sabluunat helpottamaan työtä. Nyt käytin painovälineenä vanhaa koristetulppaanitilkkua ja kuviorei'itettyä metalliverkkoa sabluunana. Keskellä oleva hahmo syntyi sivellintyönä, ja oli yllättävän hankala tekniikka kankaalle.

Tämä oli hyvä aloitus, sillä kaikessa uudessa on kiva ensin tehdä jotain täysin suunnittelematonta, ennen kuin toteuttaa varsinaisen projektin. Inspiraatio ei ainakaan hävinnyt, ehkä jopa innostuin lisää. :-)