Ajattelin äsken viedä decon postiin, mutten taidakaan lähteä ulos ihan vielä.Vettä tulee kuin aisaa, enpä haluaisi olla tuolla!

Tämä on onneksi hyvä ilma asunnon tuulettamiseen, koska pölyn määrä huoneilmassa vähenee. Tuonkin asian opin joskus lapsena äidin neuvosta, tiedä sitten toimiiko niksi oikeasti? Nykyään kun joudun tuota pölyn määrää arvioimaan myös astman hoidon kannalta, tulee tällaisiinkin pikkuasioihin kiinnitettyä enemmän huomiota. Olen myös miettinyt, että varmasti tämä paperiaskartelu tuottaa kivasti lisää paperipölyä ympärilleni. Olisi varmasti hyvä, jos säilyttäisin tarvikkeet järjestelmällisesti laatikoissa, mutta nytkin pöydällä purjehtivat kaikki materiaalit, joita käytin decon tekemiseen toissapäivänä. Sitä paitsi isoille papereille, n. koolle 30x30cm, on vaikea löytää hyvää säilytyspaikkaa, josta ne saisi kätevästi esiin ja taas piiloon. Pienemmät jutut taas ovat suht' hyvin laatikoissaan. Kenkälaatikot ovat niille erityisen kätevän kokoisia, olen huomannut. :-)

Laitetaanpa vielä kuva... Anne S:n Vintage-decoon sain tehdä aukeaman, on muuten todella kaunis deco! Toivottavasti Anne laittaa kuvat aukeamista sivuilleen kohtapuoleen, sitten viimeisen askartelijan jälkeen...