Tässä ensimmäiset kaksi ATC-korttia, joihin käytin Perfect Pearls -jauhetta (pronssin sävyistä) sumutteena yhdessä vesivärin kanssa. Viimeistelin ylemmän leimaamalla ja geelikynin. Alemmassa käytin hieman värikyniä.

Ajatuksissaan 1

atc_thoughts-normal.jpg

Ajatuksissaan 2

atc_thoughts_02-normal.jpg

Skannauksessa kiilto ei näy, mutta tässä muutama yksityiskohta:

thoughts_detail-normal.jpgthoughts_2_detail-normal.jpg

Posti toi myös värittömän leimatyynyni, jolla leimakuvan päälle saa tarttumaan perfect pearls -jauheet. Sekin Rangerin tekemä, nimeltään Perfect Medium.

Alla vasemmalla Perfect mediumilla leimattu kuva, jonka päälle sirottelin helmenvalkeaa jauhetta. Jauhe jäi vähän hankalasti kiinni huokoiseen paperiin, ja en siveltimelläkään saanut kuvan ympäristöä puhtaaksi. Ajattelinkin, että kuva oli pilalla, ja kokeilin, saako jauhetta vesihanan alla pois. Se kyllä auttoi suurimmalti osin, ja ihme kyllä kuva säilyi noinkin hyvin! Nuo jauhepäällysteethän kiinnitetään paperiin vedellä kostuttamalla, mutta tuskinpa ihan hanan alla yleensä! :D Tuo hopealeima on todella kaunis mustalla, mutta ilmeisesti paperin tulisi olla kiiltäväpintaista. Mistäköhän saisi sellaista paperia mustana, siinäpä pulma...

Oikealla taas olen embossannut kuusi-leiman, ja sen jälkeen levittänyt siveltimellä päälle veteen sekoitettua sinistä jauhetta. Lumisade-efektin tein laittamalla lopuksi kuivan pinnan päälle vesipisaroita, jotka painelin kuivaksi talouspaperilla hetken päästä. Tässä toivoin, että sinisestä olisi saanut tasaisemman. Ehkä paksumpi vesi+jauhe -seos olisi ratkaisu.

jauhetesti3-normal.jpg

Kyllähän näistä jauheista saa paljon irti, kun vaan opettelee... :) Sumuttelukin oli selvästi harjoitusta vaativa tekniikka. Sillä saanee värit leviämään kauniisti, mitä yritän muistaa kokeilla.