Blogissa on taas hiljaista, kun en ole ehtinyt tehdä mitään uutta.

Sen sijaan latailin vanhoja juttuja, kuten elävän mallin piirustuksia ja akvarelleja flickeriin, joten niitä saa käydä katselemassa. :-)

Taidetta tai jotain täällä.

Edit: Turistaanpa nyt kuitenkin vielä hetki jotain kuulumisia.

Aikani kuluu vahvasti opettelemalla html:ää ja työharjoitteluna tehtävän kotisivupäivityksen parissa, niillä saa kyllä vaivata päätään ihan urakalla. :-p

Ja vähän niin kuin uusi harrastus on myös laihduttaminen ja painonhallinta. :-) Syy siihen, miksi käytän erityisesti energiaa tähän on terveydellinen. Tässä keväällä olen kerryttänyt vatsan kohdalle senttejä, ja painoindeksi humahti jossain kohti yli normaalipainon!

Minulla, niin kuin monella muullakin tässä maassa on sukurasitteena kohonnut verisuonitaudin ja aikuisiän diabeteksen riski, mikä saa ottamaan asian vakavasti. Oikeastaan täytyy sanoa, että tuo sana "riski" ei yksinään kuulosta hälyttävältä, koska moni arkipäiväinen asia sisältää jonkinasteisen syöpäriskin tmv. Tiedätte varmasti mistä puhun. Itse taas tiedostan tämän riskin vakavaksi sitä kautta, että isäni aikoinaan kärsi korkeasta kolesterolista ja aikuisiän diabeteksesta, ja kun olin teini-ikäinen hän menehtyi 60-kymppisenä sydänkohtaukseen. :-/ Nykyisin ärsyttää välillä katsoa, kun kolmikymppiset kaverit (miehet tietysti) ahtavat rasvaisia herkkuruokia itseensä ja vitsailevat vatsansa koosta toisilleen. En voi olla miettimättä, että he saattavat elintavoillaan jättää lapsensa suremaan peräänsä aivan liian nuorina.

Ja takaisin tähän hetkeen... Toistaiseksi vaakani ei ole reagoinut kuun alusta alkaneisiin ruokavalion muutoksiin tai liikunnan lisäämiseen, mutta eihän se nopeasti käykään. Yritän nyt tsempata itseäni pysymään muutoksissa, onhan tuo liikkuminen ollut ainakin kivaa. :-) Kun vaan saisi viime kesän kesävaatteet vielä tänä kesänä päälle ja käyttöön...

Mukavaa alkavaa kesää kaikille!