Nyt ovat opinnäytetyöni, työnhaku ja -teko vieneet aikaa siinä määrin, etten ole uusia askarteluprojekteja ennättänytkään ideoimaan. Vaan kyllähän niitä sitten syntyy, kun meno rauhoittuu! :-) Ja vaikka tekemistä on, niin fiilis on ollut hyvä ja mieliala korkealla viime kuukausina. Kaipa tämä koulutusputken tuleva päätös on jo niin konkreettista, että siitä osaa iloita! Myös työpaikkailmoituksia selatessa on ollut sellainen olo, että vihdoin ja viimein minulla on mahdollisuudet(=koulutus) tehdä juuri sitä, mitä haluan. - Kunhan löydän hyvän työpaikan, luonnollisestikin! ;-)

Vaikka tämä työllistyminen ei minulle maailman tärkein asia olekaan, ja arvostan ihmissuhteita & itseni kehittämistä korkeammalle, niin tällainen hehkuttelu lienee paikallaan osin hankalankin opiskeluajan loppumetreillä. Ja kun tässä päästiin puheenpidon makuun, niin kiitosta haluaisin antaa myös viimeisen kuukauden terveelle ololle, jonka ansiosta olen liikkunut tosi paljon... ja erityisesti alussa mainittujen aktiviteettien nostamaa stressiä haluaisin nyt potkaista monolla. Huomenna kun lienee jo tanssikenkä jalassa. :D

Otetaan loppuun vaikkapa tämä Juhana Fredrik Granlundin runo kuvaamaan fiiliksiä. Sen myötä toivottelen kaikille hilpeää vapputunnelmaa!

Niin kevät tuo
riemuja vaan,
uudeksi luo
luonnon ja maan
hauskuudeksi sydämelle.
Laihot toukokuun,
kasvut maan ja puun
muistuttavat ihmiselle
uutta elantoo,
uutta olentoo,
uutta eloo elämään.