Eksyin viikonloppuna Leilan Haasteet -blogiin, jonka viimeisin haaste sopii kuin nenä päähän pitkältä bloggaustauolta palaavalle flunssapotilaalle.

Haasteen ensimmäinen osa kuului: "Nyt aiheena ensimmäinen ATC kortti." Luonnollisesti tämä tuntui mukavan helpolta ja nostalgiselta lähtökohdalta. Haaste tietenkin jatkuu: "Kuin myös viimeksi tehty...." :-) Olisihan se pitänyt arvata, että tässä kohden askartelukärpänen puraisi, sillä edellisestä kortista on vierähtänyt aikaa. Viimeksi tehdylläkin olisi selvinnyt, mutta olihan mukavaa katsoa, osaako tämä askartelija enää mitään... :D Tasovaatimukseksi itselleni asetin vain oikean koon. Eikun sakset käteen...

Tässä arkistojen kätköistä yksi ensimmäisistä Sannan kanssa vaihtamistani korteista. Luulisin, että tuo oli siitä sarjasta se Ensimmäinen Oma ATC.

Taisi olla helpointa ottaa kiiltokuvat ja vesivärit käteen, ja katsoa mitä tulee. Oikeastaan olen tuosta aika ylpeä, sillä pidän edelleen väreistä ja sommittelusta.
:-)

Tässä uusin kortti. Päätin rakentaa sen erilaisten paperisuikaleiden varaan. Näitä olen säästellyt jo kohta vuosia (!) joten nyt oli korkea aika hyödyntää varastoa. Muutama ääriviivakuvio viimeisteli kortin tavalla, joka ei peittänyt taustaa liikaa.

Uskaltaisin sanoa, etteivät taidot ei ole kadonneet minnekään... :-)