Menneellä viikolla aika kului nopeasti Tampereella kaverini ja hänen taaperonsa seurassa! Pieni tauko askarteluistakin teki terää. :) Nyt on taas ahkera olo. Viimeistelinkin tänään muutaman ATC-kortin, jotka ovat vapaita vaihdettaviksi.

Mystinen katse

mystinen%20katse-normal.jpg

Taas halusin testata vuodenvaihteessa hankittuja kiiltäviä jauheita:

mystinen%20katse_heijastus-normal.jpg

Viimekertainen Inspiration haastaa innosti palautteen myötä tekemään vielä tällaisen, itse piirretyn ja vesivärein väritetyn kortin:

Soittaja unelmoi

soittaja_unelmoi-normal.jpg

Siihen sopi perjantaina Tampereella Paperilohikäärmeestä ostamani filigraanikulma. Skanneri jätti sen todellista tummemmaksi, mutta hyvin se kuitenkin erottuu. Olo taisi olla jotenkin runollinen lopputuloksesta päätellen. ;)

Tänään sain myös valmiiksi piiitkään kesken olleen sinisen kortin! Aloitin sen tussiviivapiirroksena siniselle kopiopaperille, jota jatkoin valkoisilla viivoilla myöhemmin. Viikko sitten löysin tekstit, jotka parhaiten kuvastivat ajatustani. Artikkeli yksinäisistä sinkuista oli muutaman vuoden takaisesta Trendistä. Taustalle kirjoitin myös oranssilla geelikynällä "sydän syrjällään yksin hän odotti pitkään". Kenties seuralainen vielä ilmestyy - siitä nimi.

Yksinkö?

yksinko-normal.jpg

Kaikki kortit ovat siis vapaita vaihtoon - voit ehdottaa vaihtoa kommentteihin tai laittaa sähköpostia tms82 (at) netti.fi.

Nyt taitaa olla sopiva väli ehtiä ulkoilemaan, vaikka keli ei parhaasta päästä olekaan. Sen verran hyvin olen parantunut hengitystietulehduksista, että kävely ei enää rasita! :)