Tänään voinee jo hieman puhua joululahjoista? Sain nimittäin pussillisen lahjoja, jotka sopivat blogin tee-kategoriaan kuin lusikka suuhun.

Avokkini on mitä ilmeisimmin ottanut teeharrastukseni tosissaan, sillä sain häneltä lahjaksi varsinaisia hifistelylaatuja tätä kuivattua ja hapetettua nautintoainetta. :) Viisi pussillista teetä, kaikki Aasian herkkuja. Spesiaaleja näistä lehdyköistä tekevät tarkat valmistusohjeet, jotka paikalliset maisteluekspertit lienevät kehittäneet...

Sain samassa paketissa myös varsin pätevän lämpömittarin (saksalaista alkuperää). Mikäli tekstistä "Teewasser-Thermometer" voi mitään päätellä, on lämpömittari tehty juuri teenjuojia varten. Jotenkin en voi olla hieman hymyilemättä tuleville teehetkille ja niiden perusteellisuudelle. :)

Aihepiiristä olen joskus lyhyesti lukenut, joten hirveä shokki tämän hieman erilaisen teekulttuurin tulo ei onneksi ollut. ;) Sitä paitsi mikäs sen omituisempaa, kuin yrittää bongailla mm. navetan aromia teekupistaan? Se onnistui toisella yrittämällä tänään.