Onpas kyllä synkkä maanantai, plääh. Sään lisäksi ajatuksetkin ovat niin ankeita, ettei paremmasta väliä. Pakko vähän purkaa tätä märehtimistä ulos pään sisästä.

Olisi mukavaa, jos hankalat asiat paranisivat, kun niitä jatkuvasti pohtii. Rahapuoleen tämä ei kuitenkaan näytä pätevän. Avokki on ryhtynyt lottoamaan, mutta todennäköisyyslaskennan tunnit ovat vähän turhan hyvin minulla mielessä... Mutta henkiseltä kantilta katsoen toivossa on hyvää elää, parempi kaiketi kuin pienessä epätoivossa. :-)

Yritän tsempata itseäni sillä, että terveydentilani on nyt hyvä, ja ehkä työtäkin saan paremmin vuodenvaihteessa, kiitos palkattoman harjoittelun. Mutta kun on lähes koko vuoden on tehnyt tiukkaa pyörittää taloutta, alkaa palkan puute tympiä. :-(

Tämä harjoittelu johtaa toivottavasti työtarjoukseen, johon voin tarttua. On vähän outoa, että moni työnantaja on kiinnostunut, muttei silti tärppää!? Kokemuksesta kuulemma kiikastaa. No sitä saa onneksi näemmä työttömänäkin :D

Noh, yritän lopettaa märehtimisen tältä päivältä tähän, ja keskittyä kohtapuoleen jumppaamaan vanhojen tanssilavahittien parissa!