Suvi jätti kommentteihin haasteen tuossa muutama viikko sitten. Haaste kuului näin:

" haluan silti haastaa sut kotikutoisella haasteella (joka ei mikään uusi juttu toki ole): Perusta bändi ja tee levyllesi kannet!

1. Avaa satunnainen sivu Wikipediasta. Tämän artikkelin nimi on yhtyeesi nimi. (http://fi.wikipedia.org/wiki/Toiminnot:Satunnainen_sivu)

2. Avaa satunnainen sivu Wikiquotesta. Ota viimeisen lainauksen neljä viimeistä sanaa. Nämä ovat levysi nimi. (http://fi.wikiquote.org/wiki/Toiminnot:Satunnainen_sivu)

3. Avaa Interesting Photo -sivu Flickristä. Kolmas kuva sivulla on levysi kansi. (http://www.flickr.com/explore/interesting/7days/)

4. Kokoa levysi kansi kuvankäsittelyohjelmalla. Voit halutessasi rajata kuvan levynkansille ominaiseen neliömäiseen muotoon, mutta et saa lisätä siihen mitään muuta kuin levyn ja yhtyeen nimen."

Innostuin tekemään saman tien kaksi kantta, onneksi en sentään enempää, kun kotityöt odottivat... ;-) Aika hauskoja noista tuli, ja kummankin levyn nimessä mainitaan sattumalta alkoholijuoma. Lieneekö niin, että pieni hiprakka inspiroi kauaskantoisiin lauseisiin?

1999341.jpg

1999340.jpg