Hieman vapaa-ajan askarteluja olisi taasen näytillä. Pari nopeahkoa juttua syntyi pyhinä äkillisen inspiraation myötä, ja asunto saikin muutaman koristeen lisää.

 

Uuden talvisen ovikoristeen sain koottua joulupäivänä, kun innostuin pikkuisista tähdistä, joita ostin tulevia projekteja silmällä pitäen. Tämä koriste on aika pikkuinen, mutta sitäkin söpömpi mielestäni. Oikea on kuvaa vähemmän kellertävä.

 

 

Jääkaappimagneettini tuppaavat karkailemaan, enkä ostele niitä lisääkään yleensä, kun itse tekemällä saa melkeinpä mieluisimman. Tekeminen olikin paljon hauskempaa kuin kauppojen muka-hupaisien valikoimien penkominen.

Magneetin pohjamateriaaliksi löysin yhden ison palapelipalan, se taitaa askarteluvaihtojen perua. Halusin käyttää tarvikelaatikosta pois kauneimmat ja samalla hankalimmat palat, joita ovat metallinen kuvio, läpikuultava akryyliympyrä ja valkea helmiäispala, kaikki korukiinnityksiltään ongelmallisia. Metallikuvion ympärille olikin helppoa lähteä kokoamaan Intia-teemaa lehtileikekuvalla ja paljetein. Muihin kuvioihin käytin akryylivärejä, joita tuli kerrostettua ja raaputeltua ilman sen kummempaa suunnitelmaa. Kiva lopputulos on nyt yhdessä helmeiltyjen perhosten ja askartelukuvioiden kanssa kaapin ovessa. :-)

 

Siinäpä ne! Parista heijastimesta unohdin napata kuvan ennen paketointia, ne nyt sitten jäävät puuttumaan täältä. Heijastinkangasta näyttäisi vielä riittävän myöhempiin inspiksiin kuitenkin... :-)