Tässä kuvia korteista, jotka menivät postiin jo ennen lomaa. Melkein menin jo laittamaan kuvat myös torstaina postittamistani korteista, mutta onneksi tajusin että eihän ne ole vielä perillä... Lomalla aivot ruostuu ihan selvästi!

Elikkä, nämä kuusi korttia laitoin Iitaliinin ötökkä-aiheiseen ryhmävaihtoon.
Sarjan nimeksi tuli Bug House. Korteissa on erilaisia kerrostalo-asujia esitelty... ja kyllä vaan, tekijä itsekin asuu kerrostalossa. :)Vaihtoemolle laitoin vielä extrakortin kiitokseksi ja piristykseksi, se on tässä alla... Siihenkin tuli ötökkä...Toinen ryhmävaihto johon osallistuin oli Hiekkaoliivin ATC22-vaihto, jossa tehtiin kolme korttia aiheella Fantasia. Kaikilla kolmella kortilla oli omat rajaavat tekijänsä, ekassa tuli olla keiju tai vastaava satuolento, tokassa eläin ja kolmannessa tekstiä. Omat korttini, vastaavassa järjestyksessä:
Sitten kaksi korttia, jotka lähtivät PiaKoolle yhdessä yhden aiemmin tekemäni atc-kortin kanssa. Kaikissa kantavana teemana on gootti-tyylinen tunnelma.No siinähän ne olivatkin... Tekisi mieli laittaa kuvat myös torstaina postitetuista, koska ne ovat tällä hetkellä suosikkejani itse tekemistäni korteista, mutta pakko malttaa vielä hetki... :)

Loppuun laitan kunniamaininnan, jonka Heli antoi blogilleni.
Kiitos ja kumarrus! Myönnän nyt itse olevani niin laiska/kiireinen, etten jaa tätä eteenpäin, onhan tämä jo kiertänyt blogistaniaa lomaillessani, mitä nyt ehdin vilkuilla...