Tulipa tänä iltana askarreltua ensimmäistä kertaa 3d-korttikuva, ja samalla katsoin netistä myös ekaa kertaa Tanssi tähtien kanssa -ohjelmaa. :D Ei paha yhdistelmä.

Aikamoinen "tähtitorttu" tuo valmis joulu-aiheinen kuva on, mutta kootessa sitä tuli hauska palapeli-fiilis. Kyllä tuon jollekulle kehtaa kortiksi tekaista. :)

Kuva-aihe eksyi mukaani Suomalaisen alekorista. He myyvät viime vuotisia joulu-teemaisia paperipaketteja, ja otin kokeeksi sellaisen, josta löytyy niin paperia, tageja, kuvia kuin 3d-kuva-arkkejakin, näemmä.

Kun kerran yhtä uutta asiaa kokeilee, miksei myös toista... En itse oikein koskaan ole ymmärtänyt paritanssien hauskuutta, ennen kuin alkusyksyllä paikallisessa ravintolassa näin taitavan parin iloitsemassa hyvästä fiiliksestä. Vähän samaa tunnelmaa näkyi ohjelmassakin, ja tietysti oli jotenkin lohdullista nähdä muita harjoittelemassa askeleita. Itsellä jalkojen hallinta on aina ollut vaikeinta tanssiessa.

Yksi ATC-kortti odottaa kuvausta, ja joulukorttien parissakin aloitin viikonloppuna - joten kyllä tänne taas päivityksiä tulee. :)