Mukavaa joulupäivää kaikille!

Bloggaamista on mukava käynnistää uudelleen juuri tällaisena laiskanmukavana lomapäivänä, jolloin koti pursuaa herkkuja ja lahjakääreitä, eikä kiirettä minnekään ole. :)

Latasin äsken kameralta ne muutamat askartelukuvat, joita syksyn kiireiden keskellä tulin ottaneeksi. Onneksi kiireet ovat nyt ohi, ja työt, kuten koulutus, on kunnialla hoidettu loppuun. (Pitäneekin poistaa tuolta blogin kuvauksesta maininta opiskeluista.) Vuoden loppuessa tuntuu hyvältä huomata, että on saanut jotain tärkeää valmiiksi... Uudelta vuodelta voikin nyt todella odottaa uusia käänteitä...

Ai niin, ne kuvat... Kuvissa on heijastimet, jotka ompelin valkoisesta heijastinkankaasta itselleni ja paremmalla puoliskolleni. Jok'ikisen vanhan heijastimen hajottua (enimmäkseen autonovien väleissä) tuli syksyllä kiire hankkia jotain näkymistä helpottamaan. Kuulemma kiire on paras kannustin, tai jotain...? Ainakin tämä akuutti tarve laukaisi inspiraation, ja ensimmäisen heijastimen, pupun, muoto hahmottui nopeasti.

 

Olenko maininnut pitäväni pupuista? Luultavasti. :-) Tällä askartelijalla oli hauskaa nappisilmiä sovitellessa, ja mm. tuo suun muoto syntyi jonkin lastenlorun kaikuessa päässä...

Tämä hattivatti syntyi avokin toivomuksesta. Nämä melko yksinkertaiset muodot syntyivät ihan parissa tunnissa, mikä oli helpottavaa huomata: kerrankin projekti ei jäänyt paikoilleen nykimään, ja tarpeeseen tulleet näperrykset sai heti käyttöön. :-)

 

Näkyillään myöhemmin! Seuraavalla kerralla tiedossa joulukortteja.