Blogiparkani on nyt joutunut odottamaan päivittymistään, vaikka aineistoa kyllä on ollut tarjolla. Aikaa alkoivat taas syödä opiskelut, ja vuorokaudessa ei tunnu olevan tarpeeksi tunteja kaikkeen olennaiseen. Nukkuakin kuulemma pitäisi? :-)

Viime vuonna blogin päivittäminen oli vähintäänkin hidasta opintojen keskellä, mutta toivottavasti ehdin tänä syksynä päivittää blogiani edes kohtuullisen usein, koska tämä harrastus ja kaikki siihen liittyvä on kuitenkin tärkeää lepoaikaa kaiken muun puurtamisen keskellä.

Decomatskuvaihto2 on tällä viikolla tullut loppuunsa, kiitos kaikille mukavasta vaihdosta! :-) Tässä Katin kaksi viimeistä lähetystä minulle. Oma lähetykseni Papille Puikoissa on luultavasti huomenna perillä, kuvaa itselleni en taas muistanut napata, joten en nyt vahingossakaan julkaise sellaista... :-)

Toiseksi viimeisessä lähetyksessä sain monenlaisia kuvia, ja toivomukseni ihmishahmoista täyttyi loistavasti :-).

1875098.jpg

Olin myös erittäin otettu näistä vintage- ja art deco-kuvista! Joukossa myös Muchan kuvia, ai ihanaa! <3

1875099.jpg

Ja viimeinen lähetys, joka tuli tällä viikolla, olisiko ollut eilen... Noh, nyt ei taas muisti pelaa. Eniwei, lähetys sisälsi erittäin kauniita silkkipapereita useaa väriä, myös tosi kauniin setin mustavalkoisia papereita, muutaman hauskan leimakuvan, lisää keijuja :) ja muistikirjan. Kiitos! Mitenköhän näitä ikinä kehtaa käyttää tai edes saa kulumaan, tuntuu että tarvevarasto paisui hurjasti! Jospa tekisinkin kaikesta kollaasin seinälle ja kuolaisin niitä sieltä päivittäin... :D

1877618.jpg