Teki mieli päivittää blogia, vaikka en vielä voikaan esitellä viimeisimpiä askarruksia. Ystävänpäivä-kortteja tuli tehtyä, ja niistä laitan kuvat vasta ystävänpäivän jälkeen, ettei yllätys mene piloille ;). Luulisin myös, että pian saapuvat vaihtokorttini Sannan ATC-hurahduksesta, ja pääsen laittamaan esiin kuvat vaihdossa tulevista ja itse tekemistäni korteista. Muuta ei olekaan tiedossa, en ole hetkeen ottanut osaa mihinkään, vaan keskittynyt hoitamaan kaikki jutut mitä on tullut koottua. Kumma juttu miten sitä kasaa itselleen kaikkea kivaa tekemistä jatkuvasti! Jossain vaiheessa sitä sitten havahtuu siihen, että on liian vähän tunteja päivässä...

Ensi viikolle, hiihtolomalle, en ole ihme kyllä suunnitellut mitään, koska tekemistä riittänee suunnittelemattakin. Ehkä jossain välissä voisi askarrella, tuskinpa lähden ainakaan hiihtolatua etsimään täällä lähes lumettomessa etelässä. Tänä talvena on useammin ollut lumetonta kuin lunta maassa, mikä tuntuu oudolta! Tänään oli aika keväinen tunnelma, sellainen kuin pääsiäisen aikoihin. :-o Ilmastonmuutosta pitänee syyttää, tosin välillisesti tietenkin.

Tästä aasinsillalla kierrätykseen; kuinka moni kierrättää lumppunsa? Yritin tänään löytää kunnan kierrätysohjeista mainintaa lumppujen keräämisestä, mutta ilmeni, ettei jätteenkeräyksen yhteyteen ole järjestetty lumpunkeräystä. Onneksi googlettamalla selvisi, että Martat ovat keränneet lumppua yleensä huhti-toukokuussa, joten toivon, että he ovat liikkeellä myös tänä vuonna... :-) Hienoa että järjestöt ovat tässä asiassa aktiivisia!

Laitanpa tähän loppuun kuvan piristämään postausta. Löysin viikko sitten kirjan välistä vanhan vesivärimaalaukseni, jonka olin unohtanut sinne suoristumaan vuosi takaperin. Ehdinkin jo etsimään sitä vuoden vaihteessa, kiva kun nyt löytyi :-)


1273792.jpg