Täällä sitä ollaan, jo aika siistissä uudessa kodissa. :-) Sen tärkeimmän paikan, eli työpöydän järjestelyt ovat vielä vähän vaiheessa, kun tavarat ja kaapit ovat muuttaneet paikkaansa, mutta kyllä tässä jotain saa aikaan! Yksi decokin ehti tänne asti eilen, ja innosta puhkuen päätin tehdä aukeamani saman tien.  Yritän päästä skannaamaan aukeamani, koska kännykkäkameran kuvat kertakaikkiaan vaan ovat ala-arvoisia, varsinkin pienten yksityiskohtien suhteen. Kaksi decoa jouduin kännykän kameralla kuvaamaan viime viikkoina, ja ne kuvat ovat, hm, jossakin... No, ainakin tästä eilen tehdystä olisi tällainen kauhukuva:

2133447.jpg


Deco on siis Ainon liikkeelle laittama vanha runokirja, josta kukin on saanut valita kukkasen mukaan aukeaman koristeltavakseen. Decon idea on vallan loistava! Itse valitsin sormustinkukan, ja oli oikein kivaa tehdä runoa hyödyntäen aukeama uusiksi. :-) Decon nimi on siis Kesäkukkia ja keijuja.

Noniin, seuraava, tai siis tietenkin edellinen deco löytyi tiedostojen kätköistä. Tässäpä Halloween-tunnelmia postikorttikokoisessa decossa. Liikkeellepanijana oli Kat, kiitos että sain osallistua! :-)


2133528.jpg


Viimeinenkin kuva löytyi, hyvä juttu. Nämä decot eivät kyllä millään tavalla sovi toisiinsa... Nimittäin nyt mennäänkin discoon. :-) Disco-decoon pääsin onneksi viimeisen sivun tekemään, ja sitten se palautuikin takaisin Maryleanille, joka sen oli lähettänyt liikkeelle. Tämänkin decon idea oli sellainen, että yllätyin kun löysin näin hauskan ja omaperäisen jutun.
Mukaan tähän kuvaan pääsi näköjään myös työpöytäni autenttinen tunnelma, tähtien kimallusta ja muuta ihan normaalia. ;-)

2133517.jpg