Vilimarikan järjestämä Kirjeen vaihto rinki on ollut tämän kuun piristävimpiä juttuja. Vaihdossa vastaanottajalle tehtiin ATC, kirjoitettiin kirje, laitettiin mukaan ATC-ainekset, yllätyksiä ja makunenkin!

Itselläni juuri se viikko, jolloin aioin koota kirjettä, hujahti ikävä kyllä väsyneenä, poskiontelotulehdusta sairastaen. Pienen etumatkan sain käymällä Sinellissä. Osin oli tyytymäni siihen, etten ehtinyt nähdä niin paljon "vaivaa" kuin olin suunnitellut. Vaan mitä ilmeisimmin onnistuin keskittymään oikeisiin asioihin, ja vastaanottaja - Vilimarika - ilahtui. :) Oli ihana lukea hänen kommenttinsa, hih!

Vaihdoissa on kyllä iloa aina niin antaessa kuin saadessa. Kutkuttavan kirjekuorellisen yllätyksiä ja muuta laittoi minulle Maca. Kiitos! (Koska kuori tuli nimellä, ei tarvinnut miettiä, kuka oli kyseessä.)

Kuvassa upeita papereita, mielettömän kaunis violetti sifonki, kauniita koristetarvikkeita ja pusseissa vielä näkymättömissä mm. ihastuttavia kiilto- ja vintagekuvia ja ATC-ainekset. Makusena hän laittoi kaakao-kahvi-seoksen, jonka säästän piristykseksi hetkeen, kun tarvitaan kofeiinipitoisempaa lämmikettä. ;)

vaihto%20tulleet-normal.jpg

Macan kirjoittama kirje oli omiaan lämmittämään mieltä ja parantamaan oloa. Parempaa en olisi osannut toivoa. :)

Tässä myös Macalta tullut ATC "My Friend". Herkkä, lempivärejäni toistava vintagekortti osui nappiin sekin!

kirje%20vaihto%20ketju%20macan%20atc-nor

 

Ja ne ATC-tarvikkeet, joista minun tuli koota kortti, näyttivät tältä, hauska kokonaisuus, eikö totta:

atc%20ainekset-normal.jpg

Käytin vasemmanpuoleisen taustapaperin, joka oli mukavan "rouhea", ihanan kaunokirjoitus-katkelman, naishahmon sekä vintageruusunappi-kuvion ja pätkän hopeanauhaa.

Lisänä käytin kahta pientä leimasinta, minkä toivottavasti oli vaihdon sääntöjen rajoissa hyväksyttävää. Jotain pientä "omaa" juttua kortti tuntui kaipaavan.

Tuo merimieshenkisesti pukeutunut nainen oli kyllä inspiroiva! On mukavaa, että vintagen puolellakin löytyy naishahmoja, joissa on selvästi sisäistä voimaa ja uskallusta. :) Kortin nimi onkin "seikkailijatar".

tarvikekortti-normal.jpg

Itse sain kunnian laittaa kuoren vaihdon järjestäjälle, Vilimarikalle! :) Hänen "mistä pidän" -listansa oli inspiroivan omaperäinen, ja kokosin paperi-yllärin pitkälti sen pohjalta. Myös alalaidan lilaan ylläriin se vaikutti. ;-)

vilimarikalle%20yllarit%20ym-normal.jpg

ATC-korttia varten kokosin hänelle nämä tarvikkeet:

vilimarikalle%20tarvikkeet-normal.jpg

Kevättä kohti tosiaan tämä valikoima suuntautui, ja laitoin sen verran matskuja, että tekijälle jäisi valinnanvaraa. Tuo sulkakuva on, kuten Vilimarika totesi, itse piirretty, osittain mallista. Sen laitoin mukaan, koska se oli mielestäni onnistunut, mutten oikein ole itse keksinyt, miten käyttää sitä. Vilimarika tekikin näistä kaksi ATC:tä, jotka ovat uskomattoman ihania :D Liioittelematta!

Lähettämäni ATC-kortti (kirjevaihtokaveri-aiheella) on nimeltään "Ensimmäinen kirje". Lähtökohtana olivat omat muistelot siitä, kun minä laitoin ensimmäisiä kirjekaveri-kirjeitä liikkeelle. Sekä kirjekuoren että postimerkin kiinnitys nuolemalla oli tosi hassua - lapsen logiikalla. :D

atc%20ensimma%CC%88inen%20kirje-normal.j

Tekniikkana oli mustepiirros+kirjoitus, leimailu (kukka), vesivärikynien käyttö ja vedellä laveeraus.

Kyllä suuret kiitokset kuuluvat sekä Vilimarikalle että Macalle! :) Vaihto sujui oikein mainiosti ja nautin joka vaiheesta kovasti.